Míša
Poeet p?íspivku : 141 Registration date : 30. 11. 05
| Předmět: Popularita zvolna stoupá Fri 2 Dec Fri, 02 Dec 2005 13:52:52 +0300 13:52 | |
| Už jsme osmí (na webu, na kterém jsem založil toto fórum - http://www.goodforum.net/cz/). To s sebou přináší otázku - neměl bych nás vymazat ze seznamu fór, aby jsme nevzbuzovali příliš pozornosti? Někdo může přijít a hacknout nám toto fórum, jen tak ze srandy.. pro ty kdo tomu nerozumí hacknout = třeba vymazat. Napište co si o tom myslíte. Ještě na rozloučenou: od šrí HWL Púndži ze Srdce které tančí: Jakmile jen něco získáš nebo dosáhneš, objeví se představy a strach ze ztráty. Jen Já nikdo nezíská, jen Já nikdo neztratí. ..a proto se neboj, a miluj své nehynoucí Já s láskou v Srdci a sebekontrolou. Papadží
| |
|
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 30. 11. 05
| Předmět: Re: Popularita zvolna stoupá Fri 2 Dec Fri, 02 Dec 2005 20:33:04 +0300 20:33 | |
| tak jsem to vyřešil tak, že jsem nás odstranil ze seznamu zobrazovaných fór na adrese, kde si je můžete vytvořit tuším, že bysme se brzy dostali do popředí :-)) a první místa v oblíbenosti fór mají větší šanci, že si jich všimne nějaký zdatný mladý hacker.. takhle se k nám může dostat asi jen přes advaita.cz, mozaika.bloguje.cz nebo papaji.cz stránky + ze seznamu a jiných vyhledávačů, tak se šance na zachycení se do kohosi zájmu snižuje zatím .. a nebojte | |
|
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 30. 11. 05
| Předmět: Re: Popularita zvolna stoupá Sat 3 Dec Sat, 03 Dec 2005 11:53:44 +0300 11:53 | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Popularita zvolna stoupá | |
| |
|